VERSIER JE STRAAT

PAGINA IS NOG NIET GEUPDATE MEER INFO VOLGT

Versier je straat en maak kans op maximaal 50 kaarten voor de winterefteling met je buurt inclusief vervoer.

Het is de bedoeling dat je samen met minimaal 4 buren de huizen en tuinen in de straat, plein,hof of galerij in kerststijl versierd.

Op zaterdag 9 december zal er een jury de ingeschreven straten bezoeken.

Er zullen punten verdeeld worden op: verlichting, versiering, het wow effect, kerstgevoel, algemene indruk,versierde boom, creativiteit en het ontvangst van de jury.

En om een mooie start te maken kunt u aangeven bij inschrijving of u gebruik wilt maken van maximaal 100 euro bijdrage (maximale vergoeding tegen inlevering van recente aankoopbon) van Pak aan! om met je buurt te besteden aan versier je straat voor bijvoorbeeld de aanschaf van een kerstboom of versiering.

Op 16 december  in de apres ski tent wordt tussen 16.00 uur en 16.30 uur de winnaar bekend gemaakt!

De wintereftelingreis vind plaats op 6 januarie 2024, de bus vertrekt uit je straat om 10.00 uur en vertrekt weer vanaf de winterefteling omstreeks 18.00 uur.

Deelname aan versier je straat en de eventueel gewonnen prijs is geheel op eigen risico, de organisatie en/of haar partners kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld. Deelname is alleen mogelijk voor straten die behoren bij de Gemeente Zwijndrecht/Heerjansdam. Tevens kunnen er foto's van de versierde straten gemaakt en gepubliceerd worden in de lokale media, de gewonnen prijs is alleen voor deelnemers die zijn ingeschreven met de huisnummers uit de desbetreffende straat.

Vermeld bij inschrijving je straatnaam, hoeveel huisnummers en personen ermee doen, contactpersoon en telefoonnummer en of u gebruik wilt maken van de bijdrage van Pak aan! Er word dan contact met u opgenomen hoe je gebruik kan maken van dit mooie startbedrag. Aanmelden kan t/m 1 december.

 

Bij inschrijving gaat u akkoord met bovenstaand regelement.

De deelnemende straten worden tussen 7 en 8  december geinformeerd via de mail voor de route van de jury, het bezoek zal plaats vinden op 9 december 2023 vanaf 17.30 uur.

 

DOE MEE EN SCHRIJF JE IN ! GA JIJ MET JE STRAAT NAAR DE WINTEREFTELING ?

Mocht u meer informatie willen klik dan op onderstaande button.