Kerstmarkt 16 december 2023

Hier vind u alles om u zelf of andere te verwennen en komt u gezellig samen.

Je ontmoet elkaar op een van de mooie plekken in Zwijndrecht, het Raadhuisplein met zijn oude raadshuis uit 1932 als achtergrond decor. Kom lekker proeven en snuffelen tussen de vele kramen met een diversiteit aan aanbod die rondom de sfeervolle aluhal staan, ga op de foto met Olaf, Rudolph of de Kerstman en geniet van een van de optredens met een glaasje gluhwein. Dit jaar is er plaats aan ruim honderd kramen op de kerstmarkt. Poffertjes en oliebollen, vega food en broodje beenham, wafels en erwtensoep en nog veel meer lekkers. Kaarsen en waxmelts, baby kleding en speelgoed, wierrook en pokemon, kerststukjes en sieraden, parfum en kerstballen zijn een kleine greep van wat er onder andere te vinden is.

Gezelligheid met elkaar en voor elkaar!

Parkeren kan in de directe omgeving of op het Wagenveld (5 minuten loopafstand) waar voldoende parkeerplekken zijn, maar wij adviseren kom zo veel mogelijk op de fiets of te voet.

Kerstmarkt Winterfair Zwijndrecht 16 december van 11.00 uur tot 20.00 uur.

Wilt u deelnemen op de kerstmarkt van Zwijndrecht, vul dan onderstaand formulier in met naam, email en wat u wilt reserveren en uw branche verkoop produkt.

Voor bedrijf, hobbyist en stichtingen/verenigingen

Prijzen deelname Kerstmarkt:

° Kraam 4 meter 67,50 euro incl stroom

° Grondplaats per meter 15,00 euro excl stroom 7,50 euro

° Food 80,00 euro incl stroom